146406
Status dostępności:
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37960 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca zawartości
Zawiera: 1. Witaminy ; 2. Tłuszcz mleczny: struktura, skład i właściwości prozdrowotne ; 3. Alergeny w żywności ; 4. Mutagenne, rakotwórcze i przeciwrakotwórcze składniki żywności ; 5. Skażenia żywności ; 6. Rola składników żywności w żywieniu człowieka ; 7. Interakcje składników żywności ; 8. Rola analityki chemicznej w zapewnieniu pożądanej jakości żywności.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej