146406
Status dostępności:
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37959 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca zawartości
Zawiera: 1. Sacharydy w żywności - budowa i przekształcenia ; 2. Właściwości funkcjonalne sacharydów ; 3. Lipidy ; 4. Charakterystyka ogólna tłuszczów jadalnych ; 5. Białka - budowa i właściwości ; 6. Charakterystyka białek głównych surowców żywnościowych ; 7. Metody oznaczania i badania białek żywności ; 8. Niebiałkowe związki azotowe.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej