146406
Status dostępności:
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37958 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca zawartości
Zawiera: 1. Zakres, rozwój i znaczenie chemii żywności ; 2. Budowa i skład chemiczny żywności ; 3. Woda jako składnik żywności ; 4. Składniki mineralne ; 5. Dodatki do żywności ; 6. Barwniki ; 7. Składniki zapachowe ; 8. Polifenole, glukozaminy i inne związki prozdrowotne i antyżywieniowe.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej