146557
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 96322 (1 egz.)
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 37663 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na książce wyłącznie błędny ISBN.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca zawartości
Rozdziały: 1. Wskazówki dla edukatorów ; 2. Wstępnie przygotowane sesje szkoleniowe 3. Ćwiczenia do sesji szkoleniowej ; 4. Zasoby źródłowe : Dział 1, Wzrastanie i zmienianie się ; Dział 2, Żywność, żywienie i młodzież ; Dział 3, Wyobrażenia a rzeczywistość ; 5. Arkusze informacyjne : Wzorce żywieniowe dzieci i młodzieży w Europie ; Aktywność fizyczna i wytyczne dotyczące zdrowego żywienia dla dzieci i młodzieży ; Bilans energetyczny ; Inicjatywy żywieniowe w szkołach ; Zdrowie zębów i jamy ustnej młodzieży ; Zmiany biologiczne w okresie dojrzewania płciowego ; Woda ; Media.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej