146464
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 94517 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 477-500.
Uwaga dotycząca zawartości
Rozdziały: I. Istota czynnika technologicznego i problemu żywności genetycznie zmodyfikowanej, II. Żywność genetycznie zmodyfikowana jako czynnik zagrożeń i szans w stosunkach międzynarodowych, III. Żywność genetycznie zmodyfikowana jako czynnik regulacji normatywnych w stosunkach międzynarodowych, IV. Żywność genetycznie zmodyfikowana jako czynnik działań podmiotów stosunków międzynarodowych, V. Perspektywy czynnika żywności genetycznie zmodyfikowanej w stosunkach międzynarodowych.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej