146447
Status dostępności:
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 36914 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca zawartości
Rozdziały: 1. Właściwości reologiczne ; 2. Właściwości aerodynamiczne ; 3. Właściwości cieplne ; 4. Właściwości powierzchniowe ; 5. Właściwości optyczne ; 6. Właściwości dyfuzyjne ; 7. Właściwości elektryczne ; 8. Właściwości akustyczne ; 9. Właściwości fizyczne żywności sypkiej.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwa, Biotechnologii i Dietetyki.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej