146408
Brak okładki
Książka
W koszyku
PODSTAWY ANATOMII I FIZJOLOGII ZWIERZĄT GOSPODARSKICH, Ogólny opis organizmu zwierzęcego, Układ kostny i połączenia kości, Układ mięśniowy, Układ powłokowy, Układ krwionośny i chlonny, Układ oddechowy, Układ pokarmowy, Układ moczowy, Układ rozrodczy, Układ dokrewny, Układ nerwowy, Narządy zmysłów, PODSTAWY ŻYWIENIA ZWIERZĄT, Znaczenie racjonalnego żywienia zwierząt, Fizjologiczne podstawy żywienia zwierząt, Mierniki wartości pasz, Charakterystyka pasz, HODOWLA BYDŁA, Znaczenie gospodarcze, pochodzenie i typy użytkowe bydła, Cechy wpływające na użytkowość bydła, Rasy bydła, Użytkowanie rozpłodowe bydła, Użytkowanie i żywienie krów mlecznych, Żywienie buhajów, Użytkowanie mięsne i żywienie opasów, Pielęgnowanie bydła, Wychów młodzieży, Pomieszczenia dla bydła, Zasady organizacji pracy przy obsłudze bydła, HODOWLA OWIEC, Znaczenie gospodarcze, pochodzenie i typy użytkowe owiec, Pokrój owiec, Okrywa wełnista, Rasy owiec, Rozpłód owiec, Wychów jagniąt i młodzieży, Użytkowanie i pielęgnowanie owiec, Żywienie owiec.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 24179 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej