146447
Status dostępności:
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 35092 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 448-451. Indeks.
Uwaga dotycząca zawartości
Zawiera: I. Wstęp ; II. Podstawowe składniki odżywcze ; III. Witaminy ; IV. Składniki mineralne ; V. Przemiany składników odżywczych w organizmie człowieka ; VI. Interakcje leków ze składnikami pożywienia ; VII. Ogólna charakterystyka podstawowych grup żywności ; VIII. Podstawy racjonalnego żywienia ; IX. Podstawy dietetyki w profilaktyce chorób cywilizacyjnych ; X. Specyficzne sposoby odżywiania się niektórych grup ludności.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik akademicki.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej