146447
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 73396 (1 egz.)
Wypożyczalnia Koło
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 31328 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 206-[207].
Uwaga dotycząca zawartości
Zawiera: I. Składniki pokarmowe i ich rola w prawidłowym funkcjnowaniu organizmu ; II. Charakterystyka produktów spożywczych i zasady ich przechowywania ; III. Higieniczne aspekty produkcji i dystrybucji potraw ; IV. Nowe tendencje w produkcji żywności ; V. Zasady racjonalnego żywienia ; VI. Zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie ; VII. Planowanie żywienia różnych grup turystycznych ; VIII. Podstwowe wiadomości o żywieniu dietetycznym ; IX. Niekonwencjonalne metody żywienia.
Uwaga dotycząca finansowania
Ksiązka dotowana przez MEN.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej