146447
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Cykl o Zdrowym Żywieniu)
1.Tłuszcz jako składnik pożywienia. 2.Charakterystyka i otrzymywanie tłuszczów pochodzenia roślinnego. 3.Charakterystyka i otrzymywanie tłuszczów pochodzenia zwierzęcego. 4.Procesy zachodzące podczas przechowywania tłuszczów. 5.Zastosowanie tłuszczów w technologii potraw. 6.Rola tłuszczu w żywieniu i ochronie zdrowia. 7.Polski consensus tłuszczowy. 8.Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 77036 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s.78
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej