146447
Brak okładki
Książka
W koszyku
Rozdziały : 1.Węglowodany jako składnik pożywienia. 2.Jedno- i dwucukry. 3.Skrobia i glikogen oraz produkty skrobiowe. 4.Błonnik pokarmiowy i preparaty wysokobłonnikowe. 5.Funkcjonalne dodatki do żywności zastępujące skrobie i sacharozę. 6.Przemiany węglowodanów w procesach produkcji potraw. 7.Zastosowanie weglowodanów w technologii sporządzania potraw i przetwórstwie kulinarnym. 8.Rola węglowodanów w żywieniu i ochronie zdrowia.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 77035 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s.118
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej