145951
Książka
W koszyku
(Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 403)
Przewodnik przeznaczony jest dla studentów wykonujących ćwiczenia w ramach przedmiotu - przechowalnictwo produktów rolnych. Przewodnik ma na celu zaznajomienie studentów z praktycznym wykonaniem badań najważniejszych cech jakościowych płodów rolnych produkowanych w regionie dolnośląskim, jak zbóż chlebowych, jęczmienia browarowego, ziemniaka i jego przetworów, buraka cukrowego, nasion oleistych, produktów ubocznych przemysłu rolno-spożywczego, a także mleka oraz wody.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 77066 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s.125-126
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej