146582
Książka
W koszyku
Opis: - przepisy i opowieści o tradycjach postnych w Polsce i na świecie - potrawy z ryb, warzyw, jaj, grzybów i serów - gawędy kulinarne, ciekawostki, anegdoty Każda z książek kucharskich znanej autorki jest także książka o tradycjach kuchni. Przejrzyście zredagowanym, dawnym i nowym przepisom na dania bezmięsne ? tyleż postne i pokutne, co po prostu lekkostrawne ? towarzyszy ciekawa opowieść o historii i znaczeniu postu, zarówno zarówno katolicyzmie, jak judaizmie czy islamie.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 87851 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej