145951
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Zeszyty Naukowe / Ekonomiczna w Poznaniu Akademia ISSN 1641-2168 ; 73)
Niniejsz publikacja zawiera zarówno artykuły przeglądowe, m.in. dotyczące regulacji prawnych w zakresie bezpieczeństwa produktów żywnościowych, etyki w produkcji żywności, analizy zagrożeń, metod wykrywania patogennych organizmów, żywności funkcjonalnej, jak również artykuły prezentujące oryginalne wyniki badań w zakresie jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego produktów spożywczych.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 87097 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. po rozdziałach
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej