145951
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Wydawnictwa Dydaktyczne Akademii Rolniczej w Poznaniu)
1.Węglowodory nasycone i nienasycone. 2.Alkohole i ich podział. 3.Aldehydy i ketony. 4.Kwasy jedno- i wielokarboksylowe nasycone i nienasycone. 5.Estry zapachowe i tłuszcze, mydła, woski i fosfolipidy. 6.Hydroksykwasy i ketokwasy. 7.Aminy, aminokwasy i białka. 8.Węglowodany. 9.Chemia związków aromatycznych. 10.Fenole, aldehydy, ketony i kwasy aromatyczne. 11.Aminy aromatyczne. 12.Związki barwne.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 80416 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s.145
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej