145951
Książka
W koszyku
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy)
1. Wiadomości wprowadzające. 2.Substancje dodatkowe. 3.Charakterystyka wybranych grup żywności wygodnej. 4.Charakterystyka wybranych grup żywności funkcjonalnej. 5.Zapewnienie jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności wygodnej i funkcjonalnej..
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 75146 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wyd 1 pt.: Technologia przemysłowej produkcji potraw.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej