146407
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 80895 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca zawartości
Części: I. Wiadomości wprowadzające ; II. Substancje dodatkowe ; III. Charakterystyka wybranych grup żywności wygodnej ; IV. Charakterystyka wybranych grup żywności funkcjonalnej ; V. Zapewnienie jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności wygodnej i funkcjonalnej.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej