145951
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Żywność ; Jakość ; Technologia)
Głównym elementem jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii i odeli tak, aby mozna było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości żywności oraz je udoskonalić. Głowne tematy to : dane technologiczne dotyczące jakości żywności, zarzadzanie jakoscią i prowadzenie przedsiebiorstwa, metody i narzedzia używane w projektowaniu jakości, kontrola, doskonalenie i zapewnienie jakości z perspektywy technologicznej oraz zarządzania
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 84502 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s.393-405
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej