145951
Książka
W koszyku
1.Produkcja pszenicy w Polsce i na Świecie 2.Giełdy zbożowo - paszowe 3.Pochodzenie, rozpowszechnianie i systematyka pszenicy 4.Przyrodniczo- rolnicze podstawy uprawy pszenicy 5.Pszenica na Świecie 6.Polskie odmiany pszenicy 7.Morfologia i anatomia 8.Skład chemiczny ziarna pszenicy 10.Ziarno wadliwe 11.Właściwości fizyczne ziarna pszenicy 12.Produkcja mąki pszennej 13.Kryteria oceny jakości mąki pszennej 14.Metody wartości wypiekowej 15.Właściwości reologiczne ciasta 16.Produkcja pieczywa pszennego 17.Zamrażanie ciasta i pieczywa 18.Substancje dodatkowe w piekarstwie 19.Pieczywo plackowe na świecie i przetwory całoziarnowe 20.Preparowane produkty zbożowe 21.Opakowania i przechowywanie pieczywa i innych produktów zbożowych 22.Gospodarka energią w przetwórstwie pszenicy 23.Aspekty żywieniowe pszenicy i jej przetworów 24.Aspekty profilaktyczne pszenicy i jej przetworów 25.Ziarno pszenicy i produkty jego przerobu w żywieniu
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 83890 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej