146406
Książka
W koszyku
(Żywność ; Jakość ; Technologia)
1.Stan i perspektywy produkcji mięsa drobiowego 2.Surowiec rzeźny 3.Podstawy technologii mięsa drobiowego 4.Jakość mięsa drobiowego 5.Technologia produkcji tuszek i elementów drobiowych 6.Technologia przetworow drobiowych 7.Higiena mięsa i przetworów drobiowych 8.Pakowanie mięsa i przetworów drobiowych 9.Przechowalnictwo mięsa i przetworów drobiowych 10.Marketing produktów drobiowych 11.System zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym (HACCP) w przemyśle drobiarskim 12.Zasady sanitarne i wetenaryjne w produkcji mięsa i przetworów drobiowych 13.Odpady poubojowe i sposoby ich wykorzystania 14.Racjonalne gospodarowanie wodą i ściekami w rzeźniach i przetwórniach drobiu
Status dostępności:
Wypożyczalnia Konin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 83870 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s.563-564
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej